Nieuws

Revue avonden in Kulturhus de Marke een groot succes!

Rijen publiek, spanning bij de spelers en de drank vloeide rijkelijk. Kulturhus de Marke was 4 en 5 november het toneel voor de jaarlijkse Hengeveldse showavonden. 2 avonden vol sketch, zang en vooral veel lachen. “Heel veel lachen” zo zei het publiek na afloop. En het publiek was in grote getalen gekomen, de tot gala-zaal omgetoverde sporthal zat stampvol.

De reacties waren achteraf lovend. Het publiek kreeg dan ook een spetterende show voorgeschoteld. Van een sensationele opkomst van DJ Rick van Buuren tot een kippenvel duet van Meatloaf’s “I’ll do anything for love”, de revue boeide van begin tot eind. Vele Hengeveldenaren werden weer op de korrel genomen en plaatselijke kledingzaak Wolterinck Mode werd op ludieke wijze op het toneel neergezet.

Een ander hoogtepunt van de avond kwam niet vanaf het toneel maar vanuit de zaal. De nieuwe Prins van de Höftemennekes had zich goed verborgen gehouden. Waar eerst iedereen in het publiek dacht dat aftredend voorzitter van de carnavalsvereniging , Jules Aarnink, de nieuwe prins zou worden, ging het toch heel anders dan verwacht. President Harrie Scholten ging met een groot zoeklicht door het publiek en kwam uiteindelijk uit bij Erwin Rouweler. Prins Erwin de 1ste

Erwin Rouweler is een echte Hengeveldenaar, in het dagelijks leven accountant en ook is hij Fc Twente liefhebber. Motto van Prins Erwin is:

"Wie gooit de balans effen op ziet, want wie viert met mekaar feest tijdens carnavalstied.""Wie gooit de balans effen op ziet, want wie viert met mekaar feest tijdens carnavalstied."”Wie gooit de balans effen op ziet, want wie viert met mekaar feest tijdens carnavalstied.”

En dat zullen de Höftemennekes, met Prins Erwin de 1ste aan het roer, zeker gaan doen!

"Wie gooit de balans effen op ziet, want wie viert met mekaar feest tijdens carnavalstied.""Wie gooit de balans effen op ziet, want wie viert met mekaar feest tijdens carnavalstied."

Tijdens het carnavalsweekend 2017 zal het programma er gedeeltelijk anders uitzien dan iedereen gewend is. Mede genoodzaakt door de voorjaarsvakantie die aan het Carnavalsweekend vooraf gaat. Wat het exacte programma wordt, zullen wij u zo spoedig laten weten! Maar reserveer alvast het weekend van 24 t/m 28 februari 2017 in uw agenda, want het belooft een geweldig gezellig weekend te worden voor jong en oud! En wie weet wordt uw buurman wel de nieuwe prins…!?

Op vrijdag 4 en zaterdagavond 5 november staat de Hengevelde revue weer op de planken in Kulturhus de Marke. Kaarten à € 12,50 zijn vanaf 14 oktober verkrijgbaar bij:

  • De Bazar van Jon,
  • Mode- en vakkleding Wolterinck,
  • Assink eet- & biercafé Hengevelde
  • Varenbrink, de Gebrande Waateren

Nieuw dit jaar is de DJ Battle op de vrijdagavond. 

Meer reuring op de vrijdagavond. Met een battle waarbij drie DJ koppels uit Hengevelde strijden om de gunst van het publiek. DJ Snuf en Voen, DJ Nien en San en DJ Fred en Heidi, nemen het achter de draaitafels en mengpanelen tegen elkaar op. Vanaf 21.00 uur draaien de drie DJ koppels elk een half uur.

Beste allemaal,

De elf prinsengardejaren zitten er bijna op jawel! De avond dat Theo Doeschot bij ons kwam en wat wou weten over een sleufsilo vergeet ik niet meer. Ik dacht “Ie komt veur iets aans”. Tot dat Willy ten Thije binnenkwam en toen wist ik wel hoe laat het was. En nu zijn we al elf jaren verder. Het was een super mooie tijd samen met mijn adjudant Willy ten Thije en zijn vrouw Carla.

Hallo,

Wij zijn Laura, Ellis en Dorien. Wij zitten bij de dansmarietjes van de Höftemennekes. Wij vinden het alle 3 super leuk bij de dansmarietjes en we vinden het ook leuk om er met z’n drieën bij te zitten. En dit jaar is Dorien er bij gekomen, dus is ons clubje nu compleet en volgens mij heeft ze het ook wel naar haar zin. Dat kan ook niet anders, want ook dit jaar hebben we weer een super leuke groep. En een super leuk dansje.

igfamHet was halverwege September toen Gert-Jan Veelers met een vraag bij me kwam of ik een buffet voor hun kon regelen met Geitenvlees. Uiteraard wilde ik daar wel aan meewerken en Gert-Jan zei tegen me dat José zojuist wat op de mail had gezet en hij vroeg of ik daar even naar wilde kijken.

Programma carnaval 2017

Vrijdag 24 februari

55+ carnaval, 16.00 - 19.00 uur

Zaterdag 25 februari

Sleuteloverhandiging, 10.00 uur
Feest voor Jan en Alleman met The PianoHouse + DJ, vanaf 20.30 uur

Zondag 26 februari

Kindercarnaval: playbackshow en kidscafé 15.00 - 19.00 uur
Jeugdcarnaval met DJ Frenkie en DJ Ties(to), 19.30 - 23.00 uur

Contact

Carnavalsvereniging de Höftemennekes

Secretariaat:

Madelon Doeschot
Wethouder Goselinkstraat 20
7496 NZ Hengevelde

info@dehoftemennekes.nl 

© 2016 de Höftemennekes. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search