Revue

Previous Next

Revuegezelschap "Wie loat 't zo"

Al sinds jaar en dag - niemand weet precies hoe lang - verzorgt het Hengeveldse revuegezelschap "Wie loat 't zo" rond de elfde van de elfde showavonden waar veel publiek van binnen én buiten Hengevelde op af komt. Vanaf de zomermaanden wordt door een vaste groep revueleden keihard gebrainstormd, geschreven, geoefend en gelachen om het publiek weer een mooie avond te bezorgen.

De maanden van voorbereiding leveren uiteindelijk een variété-voorstelling met onder andere sketches, dans, conferènces, muziek, waanzinnige stunts en af en toe gruwelijk dom gelul op. Hierbij worden vaak markante Hengeveldse personen, gebeurtenissen en ondernemingen maar ook buurdorpen onder de loep en op de hak genomen. Hoogtepunt van de avond - alleen tijdens de zaterdagavond - is steevast de bekendmaking van de nieuwe prins van c.v. de Höftemennekes.

Show 2016

De showavonden zijn dit jaar op vrijdag 4 en zaterdag 5 november in Kulturhus De Marke in Hengevelde. Kaarten à € 12,50 zijn vanaf 14 oktober verkrijgbaar bij

  • De Bazar van Jon
  • Mode en vaklading Wolterinck
  • Assink eet- & biercafé Hengevelde
  • Varenbrink, de Gebrande Waateren

Verborgen talent of een goed idee?

Heb jij een (verborgen) talent en lijkt het je leuk om dit eens te tonen tijdens de showavonden? Of heb je een tip of een goed idee voor onze revuegroep? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want hiervoor staan we natuurlijk altijd open!

Programma carnaval 2017

Vrijdag 24 februari

55+ carnaval, 16.00 - 19.00 uur

Zaterdag 25 februari

Sleuteloverhandiging, 10.00 uur
Feest voor Jan en Alleman met The PianoHouse + DJ, vanaf 20.30 uur

Zondag 26 februari

Kindercarnaval: playbackshow en kidscafé 15.00 - 19.00 uur
Jeugdcarnaval met DJ Frenkie en DJ Ties(to), 19.30 - 23.00 uur

Contact

Carnavalsvereniging de Höftemennekes

Secretariaat:

Madelon Doeschot
Wethouder Goselinkstraat 20
7496 NZ Hengevelde

info@dehoftemennekes.nl 

© 2016 de Höftemennekes. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search