"Krankzinnige" Zaterdagavond

Carnavalsweekend 2021 wordt er eentje om nooit te vergeten. Dit jaar vieren we een zaterdagavond zoals we nog nooit eerder samen Carnaval vierden. Jullie gaan samen met je naasten volledig uit je dak in de eigen huiskamer, keuken, berging, garage, slaapkamer, zolder,….. waar dan ook, Aj moar nich met te völle bie mekaar kroept!

Tenminste.... als je je opgeeft voor de "Krankzinnige" zaterdagavond. We proberen het beste er van te maken en je kunt zelf de avond zo vroeg beginnen en compleet mogelijk maken als je zelf wilt… Een ding staat vast. Om 23:11 uur zit het officiële gedeelte er op.
Inschrijven kan onderaan deze pagina.

Wat gaan we doen dan?
Zaterdag 13 februari organiseren wij de "Krankzinnige" zaterdag. Niet dat deze zo krankzinnig goed wordt, maar het is gewoon krankzinnig hoe we dit jaar "ons Carnavalsweekend" aan onze feestneus voorbij zien gaan.

Om het toch nog een beetje leuk en Carnavalesk te maken hebben wij een Carnavalsbox samengesteld waarmee we ons de hele avond kunnen vermaken. In deze box zitten 6 enveloppen met opdrachten, diverse carnavalsattributen, enkele versnaperingen en een beschrijving om het een en ander in goede banen te leiden.

De bedoeling is dat je met een team deze 6 opdrachten uit gaat voeren. Hoe en wat precies lees je op de avond zelf in de box. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen!  

We starten om 20:00 uur. De deelname per team bedraagt € 11,- .

Maak de Carnavalsavond nog completer met een Carnavalsmenu en/of een borrelbox
Om toch een beetje hét echte Carnavalsgevoel te krijgen en een goede bodem te leggen, kun je bij onze Residentie één van de welbekende CARNAVALSMENU's bestellen. Voor € 10,- per persoon kun je kiezen uit het Stamppotmenu (boerenkool, rookworst en gehaktbaletjes in jus) of de befaamde Pasta met kip. Je hoeft deze thuis alleen nog maar even warm te maken in een pan met water.

Aanvulend kun je ook een BORRELBOX bestellen. Een mooie zak voor 4 personen gevuld met lekkere hapjes:

 Gehaktballetjes in rode saus
Kip met spek omwikkeld
Eiersalade
Kaas- Pesto salade
Kruidenboter
Knoflooksaus
Mozzarella en zongedroogde tomaat in pestomarinade
Olijven
Kruidenstokbrood
 
Deze zak is dan te bestellen voor € 25,-
Uiteraard leuk verpakt en aangekleed!
 
Betaling
Bijdrage per Team/Box € 11,- + aanvullende bestelling volgens formulier hieronder afrekenen door middel van een Tikkie, welke je van ons krijgt op het telefoonnummer dat je invult. Let dus op dat je een mobiel nummer invult is. Na betaling is je inschrijving en bestelling definitief en krijg je een afhaaltijd door! 

Tot slot
 Dinsdag 16 februari op (normaal gesproken) de slotavond van onze carnaval maken we het winnende team bekend. En wat kun je winnen??? Roffel, roffel, roffel… De eeuwige roem! De eervolle vermelding dat je zo ontzettend je best hebt gedaan tijdens het meest krankzinnige Carnavalsweekend ooit! 

Per team gaan we uit van 4 personen, daar is ook de inhoud van de BOX op gebaseerd. Maar meer (binnen zelfde gezin) mag uiteraard. Houd je aan de RIVM richtlijnen!
Schrijf je in voor een super leuke carnavaleske avond en draag onze residentie een warm hart toe door een van de menu's te bestellen en/of de borrelbox. Even weer iets om naar uit te kijken!

Schrijf je hieronder in voor de Krankzinnige Zaterdag

Wij wilen er uiteraard een super gezellige avond van maken waarbij iedereen toch nog een beetje een leuke carnavalsavond ervaart, maar wij gaan er ook van uit dat jullie zelf verantwoording nemen en de RIVM richtlijnen in acht nemen bij het samenstellen en bij elkaar komen van jouw team. Bedankt en alvast ONTZETTEND VEEL PLEZIER!
De bevestiging van de mail kan in de spambox terecht komen, dat je het even weet en daar ook even kijkt om te checken. Thanks!

GEEF HIERONDER AAN WAT JE GRAAG ZOU WILLEN BESTELLEN + HET AANTAL