De Höftemennekes Hengevelde

Revuegezelschap "Wie loat 't zo"

Al sinds jaar en dag - niemand weet precies hoe lang - verzorgt het Hengeveldse revuegezelschap "Wie loat 't zo" rond de elfde van de elfde showavonden waar veel publiek van binnen én buiten Hengevelde op af komt. Vanaf de zomermaanden wordt door een vaste groep revueleden keihard gebrainstormd, geschreven, geoefend en gelachen om het publiek weer een mooie avond te bezorgen.

De maanden van voorbereiding leveren uiteindelijk een variété-voorstelling met onder andere sketches, dans, conferènces, muziek, waanzinnige stunts en af en toe gruwelijk dom gelul op. Hierbij worden vaak markante Hengeveldse personen, gebeurtenissen en ondernemingen maar ook buurdorpen onder de loep en op de hak genomen. Hoogtepunt van de avond - alleen tijdens de zaterdagavond - is steevast de bekendmaking van de nieuwe prins van c.v. de Höftemennekes.

VERBORGEN TALENT OF EEN GOED IDEE?

Heb jij een (verborgen) talent en lijkt het je leuk om dit eens te tonen tijdens de showavonden? Of heb je een tip of een goed idee voor onze revuegroep? Laat het ons weten via dehoftemennekes@gmail.com, want hiervoor staan we natuurlijk altijd open!